En udskudt festdag - Men en fejring af en helt speciel mand til trods for Corona-tider...

En udskudt festdag - Men en fejring af en helt speciel mand til trods for Corona-tider...


# Nyheder
Udgivet tirsdag d. 31. marts 2020, kl. 00:00

I fredags var en mærkelig dag. En mærkelig dag fordi det blev vores sidste dag sammen med Birger Bendtsen, vores graver kollega fra Pedersker. Egentlig skulle Søndag have været en rigtig festdag med afskedsgudstjeneste og festligheder efterfølgende i samlingshuset i Pedersker med kolleger, menighedsråd og venner skulle have aftakket Birger på behørig vis. Men men ... denne fredag blev dagen hvor vi måtte se os slået af coronatiden, men den fik ikke krammet på os alligevel... 

For markeres skulle det at gennem de seneste 22 år har Birger Bendtsen passet, vedligeholdt, udviklet og tjent Pedersker kirke og kirkens sognebørn med stort engagement og kreativitet. 

Vi mødte ind til fredagsmøde som vi plejer og startede dagen sammen med nogle opmuntrende ord fra Birgit og som fik os ud på gårdspladsen for at synge morgensang og hejse flaget for Birger. "I østen stiger solen op" blev sunget i morgensol og frisk kølig vind af alle kolleger til Birger. Efterfølgende havde Birger (Birgers kone) sørget for hjemmebag til dagens morgensamling, hvorefter der blev afholdt tale til Birger fra vores præst Birgit, kollega David Nestved og vores kontaktperson Birgitte.

Mange roser, finurlige vaner, fantastiske fotografier og traditioner, gode minder og taknemmelighed over et langt og godt samarbejde gennem alle år blev nævnt. 

Og det er vi ikke sene til at gentage og gøre mere ved engang når det bliver muligt! 

Så kære Birger, du kan bare vente dig kan du, så let slipper du ikke for at blive fejret og fejet lidt for af alle os dine kolleger ... 

Tak for alle år, tak for dig! /Kollegerne