Dato Lørdag d. 24. september 2022, Kl. 20:00 til kl. 21:30

Koncert med Kammerorkesteret Läänesarte

Koncerten med det estiske kammerorkester Läänesarte indgår i et større projekt, som er en fortsættelse og fejring af et kultursamarbejde mellem Bornholm og den estiske ø Saaremaa der opstod i 1990'erne og hed Baltisk Bro.

Der afholdes forskellige koncerter og arrangementer, som en mindre estisk kulturfestival på Bornholm under kulturugen og koncerten med kammerorkestret Läänesarte indgår i denne. Cellisten Anja Lillemæhlum (konservatorieuddannet musiker bosiddende på Bornholm) medvirker til koncerten.

Kammerorkesteret er oprettet i 2017 og har på relativ kort tid opnået bemærkelsesværdige resultater ift. klang og sammenspil. På programmet ved koncerten, der finder sted i Aa Kirke, er bl.a. musik  af Lars-Eric Larsson, A. Marena og den estiske komponist V. Kioulaphides. Bratsch-solist til koncerten er amerikaneren Brett Douglas Deubner.

Dirigent for kammerorkestret Läänesarte er italienske Edoardo Narbona. Info om ham kan ses her: www.edoardonarbona.com  og yderligere info om kammerorkestret Läänesarte her:  www.lsko.ee