We are updating our website design to improve the experience on our site.

Dato Søndag d. 31. januar 2021, kl. 19:00
Lys i Mørket

Pajar vokalensemble består af 9 Bornholmske kvinder, mange sangerne har rødder i andre lande, alle er engageret i det Bornholmske musikliv og de fleste ansatte som kirkesangere rundt omkring på øen.

Ensemblet synger nyere kompositioner af nordiske komponister og gamle salmer og sange i smukke arrangementer og stræber efter at opføre ukendt musik .

Koncerten tager udgangspunkt i traditionerne omkring kyndelmisse, hvor man glædes man over, at selvom livet er strengt og vinteren lang, ved man at lyset kommer igen. Solen vender tilbage, menneskesønnen vil genopstå og vi går, endnu engang, lyset og lysere tider i møde.

Programmet består af kompositioner af Johannes Brahms, Ola Gjeilo, Knut Nystedt, Stefán Arason og Michael Bojesen alle skrevet eller arrangeret af komponisten selv, for kvindekor. samt kendte danske vintersange og lys-salmer i smukke arrangementer.