Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 19. september 2021, kl. 10:30
Birgit Friis og Hardy Lund Olesen
Høstgudstjeneste m. dåb

Jubiiii - vi kan samles og synge igen

Der er tradition for at vi samles i kirken med al vores taknemmelighed, når høsten er i hus. I år skal ikke være nogen undtagelse. Det var det sidste år. Stigende smittetal, forbud mod forsamling i større mængder, bobler, restriktioner, sangforbud … jamen, jamen, jammeren havde ingen ende. Men høstgudstjeneste handler om at takke, takke for gaverne på markerne, takke for livet, takke for, at vi lever. Og JUBIIII, det gør vi og det fejrer vi i år uden restriktioner, uden forbud, med sang og musik og dåb og nadver ALLE SAMMEN. Samtidig vil gudstjenesten også være en fejring af midtvejspåsken eller efterårspåsken, som den også kaldes, siden vi heller ikke kunne fejre påsken, som vi plejer, sammen for et halvt år siden. Og tænk engang, der er kun et halvt år til at vi kan fejre påske og forår igen. Det er da også en fest værd.